PUDER JABŁKOWY (LIOFILIZOWANE SPROSZKOWANE JABŁKO) BIO 40 g - HELPA
zoom_in
  • Tylko online
  • Nowy
  • Brak
  • PUDER JABŁKOWY (LIOFILIZOWANE SPROSZKOWANE JABŁKO) BIO 40 g - HELPA

PUDER JABŁKOWY (LIOFILIZOWANE SPROSZKOWANE JABŁKO) BIO 40 g - HELPA

18,68 zł
Brutto
HELPA (kaszki)
Ilość
block Brak

SKŁADNIKI
jabłko liofilizowane sproszkowane* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Puder jabłkowy to sproszkowane liofilizowane jabłka z polskich sadów. Liofilizacja jest procesem suszenia sublimacyjnego, zachowująca niemal w pełni smak, zapach oraz witaminy świeżych jabłek. Dzięki ich sproszkowaniu uzyskaliśmy naturalną słodką posypkę z jabłek, bez dodatku cukrów!

Puder jabłkowy można wykorzystać do:
- posypania: placków, ciast, naleśników, ciasteczek, gofrów
- jako dodatek do: jogurtów, polew, muffinek, twarożków

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1580 kJ/373 kcal
Tłuszcz: 1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 84 g
w tym cukry: 77 g
Błonnik: 10 g
Białko: 2,1 g
Sól: 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
5907222061671

Specyficzne kody

Komentarze

Napisz swoją opinię

PUDER JABŁKOWY (LIOFILIZOWANE SPROSZKOWANE JABŁKO) BIO 40 g - HELPA

HELPA (kaszki)

Napisz swoją opinię

20 innych produktów w tej kategorii